Publié le Laisser un commentaire

Wanneer technologie en ambacht elkaar ontmoeten.

Dhr. Stefaan Van Pachtebeke ambachtsman en designer van houten LED armaturen

Dhr. Stefaan Van Pachtebeke ontwerpt unieke designlampen in diverse edele houtsoorten zoals eik, den, beuk, ceder, enz… De houtsoort, de vorm, het wattage, de afwerking, alles wordt beslist in samenspraak met de klant. Stefaan verkoopt niet zomaar houten LED armaturen, als één van de weinige overgebleven ambachtsmensen is het zijn passie om aan alle voorwaarden en noden van de klant te voldoen. Eenmaal de armatuur is afgewerkt wordt deze niet zomaar opgestuurd, Stefaan maakt er zijn missie van om ter plaatse bij de klant de ideale opstelling van de lamp te vinden en te verwezenlijken.

Afgewerkte armatuur hangt te pronken in onze showroom gelegen te Brusselbaan 7, 9320 Aalst.
Hiervoor werden 3 dim to warm downlights van 13W gebruikt.
Alleen al deze armatuur maakt een bezoekje aan de showroom de moeite.
Heeft u een visie voorhanden van hoe U uw houten armatuur ziet?
Deel ze met ons en heel waarschijnlijk kunnen wij van uw visie realiteit maken!

Via LinkedIn kwamen Next Generation LED en Stefaan met elkaar in contact wat een eerste realisatie opleverde die u hierboven kan aanschouwen. De zaakvoerder, Dhr. Erwin Eeckhaut, heeft gedurende de laatste 10~15 jaar een enorme kennis inzake LED verzameld, dit in combinatie met de passie en kennis van Dhr. Van Pachtebeke levert een win-win relatie.

Tot slot nog enkele foto’s van in het verleden gerealiseerde projecten door Dhr. Stefaan Van Pachtebeke.

Next Generation LED nv

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *